Сите вести

Како другите банки профитираат на грбот на штедачите после стечајот на Еуростандард Банка

Штедачите во другите банки загрижени за своите депозити почнаа со предвремено повлекување на депонираните средства притоа не остварувајќи никаква добивка од каматата која им следува согласно договорот, иако нивните средства биле депонирани подолг временски период.

Прочитај повеќе

Обука за анализа на финансиски извештаи

Сакате да бидете препознатливи по успешноста која компанијата ја постигнува заради вас? Вложете во себе и својот кариерен развој, зголемете ја својата вредност на пазарот на труд - Станете финансиски аналитичар! Здружението АНУИТЕТ Ви нуди можност да научите од експерти со повеќе од 15 години искуство од областа на финансии и банкарствот

Прочитај повеќе

Трансформација на Еуростандард банка во Етичка банка единствено решение за спас на нејзините клиенти

Сведоци сме пред само нецелосни 5 месеци на изјавата на Гувернерката пренесена преку медиумите: "Банкарскиот систем останува здрав и стабилен". Останува неодговорено прашањето од надлежните институции како после само 4 месеци дојде до стечај на Еуростандард Банка за кој одговор очекуваат клиентите на таа банка,

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!