Вести од Економија

Трансформација на Еуростандард банка во Етичка банка единствено решение за спас на нејзините клиенти

Сведоци сме пред само нецелосни 5 месеци на изјавата на Гувернерката пренесена преку медиумите: "Банкарскиот систем останува здрав и стабилен". Останува неодговорено прашањето од надлежните институции како после само 4 месеци дојде до стечај на Еуростандард Банка за кој одговор очекуваат клиентите на таа банка,

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!