Вести што го содржат тагот клиенти

120 милиони евра е вкупната сума која банките ја наплатиле од клиентите во 2019 година врз основа на провизии и надоместоци !

Во 2019 година банките им наплатиле на клиентите износ од околу 120 милиони евра, врз основа на провизии и надоместоци. Овој износ расте во континуитет па така, споредбено со 2018 година износот пораснал за 12%

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!