Вести што го содржат тагот приходи

Зошто ни е потребно штедењето?

Денес е сè потешко да заштедите пари. Многумина би сакале да заштедат или да инвестираат во нешто, но не знаат од каде да започнат, како да се организираат – нешто секогаш ќе ви се испречи, и воопшто, управувањето со финансиите не е толку едноставно како што изгледа. Ако сакате да “баратате“ со пари како професионалец, следете ги овие навики на ис

Прочитај повеќе

120 милиони евра е вкупната сума која банките ја наплатиле од клиентите во 2019 година врз основа на провизии и надоместоци !

Во 2019 година банките им наплатиле на клиентите износ од околу 120 милиони евра, врз основа на провизии и надоместоци. Овој износ расте во континуитет па така, споредбено со 2018 година износот пораснал за 12%

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!