Вести што го содржат тагот кредитни картички

Мала едукација -Живот на кредит

Поради достапноста на заеми и кредитни картички понудени од страна на финансиските институции, може да се доведете во искушение да потрошите повеќе пари отколку што имате. Кредитите се нудат за купување куќа, автомобил, за одење на одмор во странство и др.

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!