Вести од Финансиска едукација

Обука за анализа на финансиски извештаи

Сакате да бидете препознатливи по успешноста која компанијата ја постигнува заради вас? Вложете во себе и својот кариерен развој, зголемете ја својата вредност на пазарот на труд - Станете финансиски аналитичар! Здружението АНУИТЕТ Ви нуди можност да научите од експерти со повеќе од 15 години искуство од областа на финансии и банкарствот

Прочитај повеќе

КАТЕГОРИИ
БИДИ ИНФОРМИРАН!

ЗАКОНИ!